Καλοτάξιδη!

“Κυκλοφόρησε” η νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου σεισμοπαθών Βρίσας (myvrissa.gr). Προσεγμένη και περιεκτική θα αποτελέσει ένα σημαντικό μέσο για να επιτύχει ο Σύλλογός μας όσα περισσότερα μπορέσει.

Καλή επιτυχία, για το καλό όλων μας.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Καλοτάξιδη!

  1. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Καλοριζικος αλλα πρεπει να αρχισει να τρεχει.Αυτη η γραφειοκρατια πρεπει να εξαλειψει απο το χωριο.Ας προσπαθησει τουλαχιστον να απλοποιησει ολες τις ενεργεις αλλιως χωριο δεν ξαναγινεται ουτε σε 10 χρονια.Παραδειγμα οι κατεδαφισεις .ολο το χωριο 6 μηνες μετα θα επρεπε να ειχε κατεδαφιστει μας πνιξαν οι χαρτουρες και ακρη δεν βγαινει.Καλο κουραγιο και ολοι οι συλλογοι του χωριου να ειναι ενωμενοι για το καλο μας.

  2. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Ας μασ βοηθησει ο συλλογος με την κατεδαφήση κ να βρει κ μια λυσει με τα χρηματα για τις οικοσυσκευής

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΒΥΝΕΙ. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Η ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ…. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΙΣΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΘΕΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ, ΕΔΩ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΒΡΙΣΑ……

  4. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    στην Κεφαλονια ΤΩΡΑ (από εγκυρη πηγη) πληρωνονται αποζημιώσεις ακομη ΤΩΡΑ μετα από τοσα χρονια ..λοιπον μη βιαζεστε εχουμε μελλον μπροστα μας ……………………………………………………………………………..

    • Ο/Η ανώνυμος λέει:

      Δυστυχώς έτσι είναι. Μετά το γλυφιτζούρι που μας μοίρασαν στην αρχή ( λόγια ελπίδας δηλαδή ), τώρα ήλθε η ωμή πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.